Winkel Preventiemedewerker

Door hier je opleiding Preventiemedewerker PRVRS te bestellen en gelijk af te rekenen ontvang je direct een inlogcode van Study 247 Prevaris en kan je starten met je opleiding. Hoe?

Preventiemedewerker

Kies je opleiding en klik deze in de winkelmand, ga door naar bekijken om te betalen. Vul bij de naam de deelnemer gegevens in.

Betaal met iDEAL en krijg je inlogcode (activeer deze link binnen 5 dagen) en ga 3 maanden studeren. Binnen deze termijn maak je opdrachten, lees je de lesstof, bekijk je films, vind je veel achtergrondinformatie en maak je het online examen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en goed gevolg als je bent geslaagd!preventiemedewerker opleidingen

Omdat deze opleiding op naam staat van de deelnemer, is er slechts één opleiding per keer te bestellen. Bewaar je gegevens door een account aan te maken, zodat de bedrijfsgegevens voor de volgende deelnemer worden bewaard.  Zet eventueel bij notities neer op naam van wie of welke afdeling de factuur moet staan. Uiteraard krijg je een factuur met btw vermelding in pdf toegestuurd.

Meer weten over Prevaris? Bekijk onze bedrijfspagina.

Alle 2 resultaten

Alle 2 resultaten